Computer Sciences Corporation Placement Papers

About:

Computer Sciences Corporation is associate degree yankee transnational corporation that has data technology services and skilled services.Take advantage of quite twenty years of expertise in world delivery. CSC in Bharat could be a hotbed of Innovation and technical experience and a gold normal for method maturity and quality.It started with 2 men, 100 bucks and a dream. From the instant CSC was born on Gregorian calendar month sixteen, 1959, ingenuity has been a actuation behind our success. we have a tendency to square measure typically asked, “What is it that you simply do?” Humbly, nonetheless honestly we have a tendency to say: we have a tendency to do superb things.
Neeraj Nityanand is that the manager of CSC in Bharat overseeing CSC India’s business and operations as well as all service lines and support functions. among this role, Neeraj is liable for building and sustaining the CSC complete in support of key business objectives and stakeholders as well as CSC’s domestic and world shoppers, and workers.
Neeraj joined CSC in could 2006 to steer a key transformation initiative aimed toward increasing CSC’s footprint in Bharat and enhancing the world Delivery capability. In his previous role with CSC’s world Consulting cluster, Neeraj was a lead govt overseeing new business, strategy, acquisitions and world delivery.
Prior Experience:
Prior to connexion CSC, Neeraj was President of Scicom Technologies settled in Noida, India. He has conjointly served as Senior vice chairman, Business Development & world selling at Satyam pc Services restricted (now a Mahindra Satyam Company) and control numerous senior govt positions as well as President of Unocal Bharat, associate degree Indian subsidiary of Unocal Corporation (now Chevron), Director of Business Development, PMDC, associate degree unregulated subsidiary of a utility company, PTL, settled in Pennsylvania, Air merchandise & Chemicals, Pennsylvania and Unisys, Blue Bell, PA. Since 1991, he has been involved enhancing cross border trade between the America and Bharat.

He holds a Bachelor’s degree in Engineering from IIT Kanpur in Bharat associate degreed a Masters in Engineering and an master’s degree from Carnegie financier University, Pittsburgh, Pennsylvania.
csc

 

 

 

 

Placement Papers:

I. APTITUDE
In this spherical, they asked forty queries in forty minutes which has

Two from Venn diagram, (easy)
One from chance,
3*3 Sudoku like below, (very easy)
8 2
9

You have to fill the numbers from 1-9 within the boxes, such it ought to have fifteen from high to bottom and across the diagonal, then you’d have the box as just like the one below:
8 2 5
1 4 7
6 9 3

From this you would possibly have queries like, summary range|the amount|the quantity}s that area unit right and left to the number two. For us, 3 queries were asked from this:
Some four queries were asked from the four totally different passages. One downside supported age. (easy) 3 queries supported Speed and Distance. One from permutation proportion ( simple ) Few queries supported functions. (very simple one)
II. TECHNICAL
It consists of seventy five queries and period is forty minutes. we tend to had the queries from previous year papers.

1. ——- is related to internet services.
a) WSDL b) WML c) internet sphere d) internet logic
Ans: a

2.any massive single block of information hold on in an exceedingly information, like an image or sound file, that doesn’t embody record fields, and can’t be directly searched by the database’s program.
a) TABLE
b) BLOB
c) VIEW
d) SCHEME
Ans: b

3.A reserved space of the immediate access memory accustomed increase the running speed of the pc program.
a) session memory
b) bubble memory
c) cache memory
d) shared memory
Ans: c

4.a small subnet that sit between a trusty internal network associate degreed an untruster external network, like the general public web.
a) LAN
b) MAN
c) WAN
d) DMZ
Ans: d

5.technologies that use radio waves to mechanically establish individuals or objects,which is extremely like the barcode identification systems,seen in retail stores everyday.
a) BLUETOOTH
b) RADAR
c) RSA SECURE ID
d) RFID
Ans: d

6.main()American state = ten.5;
double dbl = ten.5
if(fl ==dbl)
printf(“UNITED we tend to STAND”);
else
printf(“DIVIDE AND RULE”)
}

What is the output?
a) compilation error
b) UNITED we tend to STAND
c) DIVIDE AND RULE
d) Linkage error.
Ans: c

7.main() if(ivar)
main();
“>

What is the output?
a)1 two three four five
b) five four three two one
c)5
d) Compiler error:main can’t be algorithmic operate.
Ans: b

8.main()
“>

What is the output?
a)2
b) 20
c) compile error
d) linker error
Ans: d

9..#define clrscr() one hundred
main() “, clrscr());
“>

What is the output?
a)100 b)10 c)compiler errord)linkage error
Ans: a

10.main()
int j = 40;
vpointer = &cHar;
printf(“%c”,*(char*)vpointer);
vpointer = &j;
printf(“%d”,*(int *)vpointer);
vpointer = cHarpointer;
printf(“%s”,(char*)vpointer +3);
“>

What is the output?
a) g40GLE
b) g40GOOGLE
c) g0GLE
d) g4GOO
Ans: a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *